• 09feb
      • 07feb
          • 🤴 Z ROZPRÁVKY DO ROZPRÁVKY👸

            🤴 Z ROZPRÁVKY DO ROZPRÁVKY👸 4.ročník školskej tematickej zábavy sa niesol podtitulom Z rozprávky do rozprávky. Jedáleň školy sa premenila na hradnú salú, ktorá privítala množstvo rozprávkových bytosti. Pozvanie prijala Včielka Maja a Vilko, Zlatovláska, Pipi aj Červená Čiapočka s poľovníkom, babičkou a vlkom. Nechýbala Večernica, Snehulienka s trpaslíkom, Popoluška s princom, Pat a Mat, Rytier či Robin Hood s družinou. Hosťami boli aj Flinstonovci, Krudovci, Orlie pierko s Hviezdičkou, Čert a Káča, Aladin s Jazmínou, Minie a Mickey Mouse, Maková panenka a motýľ Emanuel, morská panna, Anjelinka. Nechýbala Alica z krajiny zázrakov so zajkom,  Tirolák aj Zloriana, Princezná a Klobúčnica, Lienka Medulienka a ďalší prítomní princovia a princezné🤗Po úvodnom príchode Dedka Večerníčka, ktorý otvoril zábavu nasledovala rozprávočka Aladin v podaní žiakov školy navštevujúcich SZUŠ, ktorá má elokované pracovisko v škole v Haliči. Tešíme sa, že sme mohli byť súčasťou skvelého večera🤗 

      • 07feb
          • 👳‍♀️ALADIN - POLROČNÝ KONCERT ŽIAKOV SZUŠ 👳

            Aladin rozpravka od Walt Disney. Aladin je chudobný chlapec z trhoviska. Denne sníva svoj sen o úniku z bezútešneho života v biede a o láske krásnej princeznej Jazmíny. Osud sa nakloní v jeho prospech, keď ho chce zlý sultánov radca Džafar využiť k získaniu kúzelnej lampy z jaskyne, skrytej uprostred púšte. Aladin sa stane majiteľom kúzelneho koberca a lampy, ktorej dobrý džin mu môže splniť tri želania.......  Spolu so žiakmi tanečného a literarno - dramatického odboru SZUŠ Halič sme sa v rámci ich polročného koncertu tancom a hereckými výkonmi ponorili do deja tejto krásnej rozprávky.  V úvode odznela aj skladba Svet zázračný... , ktorú nám na klavíry zahrala žiačka hudobného odboru. Svojimi výtvarnými dielami spestrili hľadisko aj žiaci výtvarného odboru SZUŠ 👳‍♀️. Žiaci odohrali zatiaľ dva koncerty. Prvý koncert bol venovaný spolužiakom 1. stupňa a druhý koncert patril rodičom a starým rodičom ❤️Vyberte sa spolu s nami do rozprávky. Nech sa páči: video a fotografie z koncertu. Prajeme príjemné sledovanie 😘❤️.                                   

      • 02feb
          • Ukončenie korčuliarskeho výcviku

            Dnešným dňom sme ukončili korčuliarsky výcvik, ktorý bol rozdelený na 4 časti. Je veľmi potešujúce, že každý jeden účastník spravil od prvého dňa výrazný pokrok vo svojich zručnostiach na ľade. Za organizáciu a vedenie tohto výcviku ďakujeme pánovi učiteľovi Lipianskemu a už teraz sa tešíme na budúci rok, kedy si to celé s radosťou zopakujeme.